Нов климатик за първия учебен ден посрещна децата от дома в Средец

Виа Понтика с предложение за дарителски план за подпомагане на пострадалите от наводненията в региона, както и бъдещи мероприятия относ

По случай първият учебен ден бургаският Лайънс Клуб „Виа Понтика” реши да подпомогне дома за деца в Средец, дарявайки необходимия за тях във връзка с предстоящите зимни месеци климатик. Членовете на клуба, които традиционно подпомагат „Център за настаняване от семеен тип 1” и други деца в областта се свързаха с ръководството на учреждението и след консултация дариха най-необходимото.
„Призоваваме всички наши приятели и колеги от останалите клубове и общества, без значение кой към коя Организация принадлежи да подпомогнат с каквото могат този дом и останалите в Областта, децата имат нужда и от внимание и от материална помощ, която можем всички Ние да предоставим” – коментира Христина Богданова, Президент на Lions Club VIA PONTICA.
На предстоящата тази Събота Национална конференция на Лайънс клубовете в Сл. Бряг „Виа Понтика” ще обсъдят дарителски план за подпомагане на пострадалите от наводненията в региона, както и бъдещи мероприятия относно събирането на средства за паметника на Георги Калоянчев.

------------------------

ЗА КОНТАКТИ:

Христина Богданова, Президент Лайънс Клуб „Виа Понтика“ Бургас

тел. 0887809707

Коментари (0)

Вашият коментар :